PRVI PORAZ HRVATSKE / Prizemljenje u Sevilli: Senegal šokirao Repešinu momčad!

Image
Foto: AP Images

Od početka utakmice vidjelo se da će Hrvatska biti 'na sto muka' protiv čvrstih Senegalaca. Cijelo su vrijeme Repešini izabranici dostizali prednost Senegala, u samom finišu došli su na minus jedan (72:73), ali nisu uspjeli preokrenuti rezultat.

1.9.2014.
14:34
AP Images
VOYO logo

Hrvatska muška košarkaška reprezentacija u susretu je 3. kola skupine B na Svjetskom prvenstvu u Sevilli pretrpjela prvi poraz izgubivši od Senegala sa 75-77 (16-18, 16-23, 20-18, 23-18).

Bojan Bogdanović i DarioŠarić postigli su po 15 koševa za Hrvatsku, dok je AnteTomić dodao 14. GorguiDieng je predvodio Senegal sa 27 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tri kola i Hrvatska i Senegal imaju po dvije pobjede i jedan poraz. U utorak je slobodan dan u našoj skupini, a u 4. kolu u srijedu Hrvatska će igrati protiv Grčke od 20 sati.

Kasnije danas u 3. kolu skupine B još igraju Argentina - Filipini i Portoriko - Grčka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon neočekivanog poraza 75-77 od Senegala kojim je Hrvatska propustila učvrstiti se u vrhu skupine B na Svjetskom prvenstvu za košarkaše krilni igrač hrvatske reprezentacije Damjan Rudež nije očajavao.

"Mislim da ne treba očajavati nakon ovog poraza. Nismo podcijenili Senegal, radi se o atletski jakoj momčadi koja je danas pogodila neke teške šuteve i nama je bilo teško vratiti se. Ovo je Svjetsko prvenstvo na kojem svi znaju igrati košarku i na kojem moraš biti spreman igrati protiv svake ekipe. Bilo nam je teško igrati s njima, jer su težak 'matchup', nezgodni su za čuvanje što se i pokazalo", rekao je Rudež.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo