Modrić za RTL / 'Sram me poraza Reala, a Hrvatska iako u teškoj grupi - ide na Euro!'

Nismo još analizirali Svjetsko prvenstvo, ali ni na putu prema Europskom, neće nam biti lako. Tako je Luka Modrić, ekskluzivno za RTL najavio najnovije okupljanje reprezentacije te usput prokomentirao kritike Nike Kovača.

1.9.2014.
18:41
VOYO logo

Dobre je volje jer ekipa je ponovno na okupu. S Modrićem na čelu, počinje operacija Francuska 2016. još uvijek s teretom Brazila 2014.

"Nismo imali previše vremena analizirati što je bilo dobro, što je bilo loše. Ovo je prvi put da se okupljamo nakon Brazila i sigurno da ćemo analizirati i da ćemo vidjeti što je trebalo napraviti više za željeni uspjeh", kazao je Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je bilo loše u Brazilu? Nije Luka znao da je Kovač dao analizu nekoliko sati prije. Nije išao izbornik duboko, samo je pogledao statistiku.

"Vidjet ćete da smo mi u prve tri utakmice kada uzmemo sve ekipe 22 ekipa po istrčanim metrima. Mi imamo kvalitetne igrače, ali ne za 90 minuta", prokomentirao je izbornik Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosta konkretno i oštro od izbornika.

"Ne znam, nisam vidio analizu izbornika. Ne bih se sad htio upuštati, tek sam došao s puta", izjasnio se Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upustio se zato u iscrpnu analizu sinoćnjeg šokantnog poraza Real Madrida od Real Sociedada. Modrić je asistirao Baleu za 2:0 a onda je Real popio četiri komada.

"Igrali smo bez ikave borbenosti želje, a tako se ne može dobiti, pogotovo ne u gostima, i sigurno da iz ovog poraza moramo izvući pouke jer je jako težak, i sigurno da nas mora biti malo sram. Vodiš 2:0, ekipa poput Reala. Izgubiš 4:2, ne možeš si to dopustiti", rekao je reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni reprezentacija si ne može dopustiti posrtanja, a kvalifikacijska skupina s Italijom, Bugarskom, Norveškom, Maltom i Azerbajdžanom označena je kao - lako ćemo.

"Sigurno da neće biti lagano, morat ćemo bit pravi i sto posto unutra jer imamo tešku grupu, koliko god netko mislio da nije. Tu je Italija, nova Bugarska, Norveška, svi ti mogu uzeti nove bodove. I nova Hrvatska. Ja vjerujem da ćemo se plasirati, ali trebamo to na terenu opravdati", dodao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova Hrvatska s nekim novim klincima na teren će već u četvrtak, prvo Cipar pa Malta za novi početak.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo