OSLABLJENI NA NIZOZEMCE / Hrvatska bez Dodiga i Karlovića

Image
Foto: Pixsell

Izbornik hrvatske teniske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan u utorak je objavio sastav za predstojeći susret protiv Nizozemske u kvalifikacijama za Svjetsku skupin

2.9.2014.
13:27
Pixsell
VOYO logo

Zanimljivo je da izbornik Željko Krajan za meč protiv Nizozemaca, koji će se od 14. do 16. rujna održati u Amsterdamu, neće moći računati na Ivana Dodiga i Ivu Karlovića.

Prijavljeni su: Marin Čilić (16. na ATP listi pojedinačno i 115. u paru), Borna Ćorić (204. pojedinačno i 664. u paru), Franko Škugor (684. pojedinačno i 107. u paru) te Marin Draganja (bez plasmana, odnosno 35. u igri parova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo opciju da u sastavu budu i Ivan Dodig i Ivo Karlović, no zbog njihova rasporeda i zdravstvenih problema nije im odgovaralo da dođu u Amsterdam na zemlju. Pogotovo zbog nastavka sezone u dvorani u Europi i Aziji", rekao je Krajan.

"U paru smo željeli da u postavi, kao u Varšavi u travnju, budu Mate Pavić i Marin Draganja, no Mate je imao neke uvjete za ovaj susret koje nisam mogao prihvatiti. Zbog toga sam pozvao Franka Škugora, koji je u posljednje vrijeme imao nekoliko vrlo dobrih rezultata, pogotovo u paru u kojem je ove sezone osvojio dva 'challengera', a nedavno je na ATP turniru u Umagu bio finalist, baš kao i dva tjedna potom na 'challengeru' u San Marinu", kazao je Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska i Nizozemska dosad se nisu sastali u Davis Cupu, te će im ovo biti prvi okršaj. Igrat će se u dvorani Ziggo Dome, na zemljanoj podlozi. Pobjednik susreta će se plasirati u elitni rang Davis Cupa, Svjetsku skupinu, za 2015. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo