prijenos na zagrebačkom trgu / Čilić igra meč za povijest: Hrvatska i Hercegovina su na nogama

Marin Čilić ujedinio je Hrvate u cijelom svijetu koje je preuzela teniska euforija. Pobijedi li u finalu US Opena koje počinje u 23 sata - Hrvatska će po treći put imati Grand Slam naslov u pojedinačnoj konkurenciji. U Međugorju Marinova obitelj već sprema slavlje, pripreme i u Zagrebu, a Hrvati u New Yorku - u potrazi su za kartama.

8.9.2014.
19:03
VOYO logo

Hercegovina večeras u 11 - gleda samo u jednom smjeru - u New York!

Slavlje protiv Federera, možda već za koji sat, i protiv japanskog asa Nishikorija – ovo je definitivno prilika da Marin Čilić uđe u povijest!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Cijela Hercegovina je na nogama i svi su uz Marina - uz božju pomoć i našu gospu nadam se dobrom rezultatu'', rekao je Marinov otac Zdenko, čiji telefon ne prestaje zvoniti - svi žele čuti kako se Marin osjeća prije meča života.

''On je miran, staložen, pribran – svjestan je da je ovo vrh svih vrhova i može krivo poć ali nadam se da je naoštren!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilićevi večeras očekuju opsadu - meso, pršut, sir, sve je spremno za osvajanje US Opena i veliku feštu, a što njegov otac misli o raspletu cijele situacije ako Marin napravi i posljednji korak do uspjeha?

''Evo svi smo se skupili ovdje, i moji prijatelji i rođaci. ''Ma šta da vam kažem, bit će ludnica, ludnica!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Dugo smo čekali da Marin dođe do finala, svi se pripremamo za ovu veliku večer i nadamo se da ćemo na kraju slaviti'', nestrpljiv je Marinov brat Vinko.  

Poznavali ga osobno ili ne - u Marinovom rodnom mjestu osim US Opena večeras nitko nema druge planove. No neće se meč gledati samo u Međugorju - na glavnom zagrebačkom trgu postavlja se veliki ekran, a gradonačelnik Milan Bandić pozvao je sve građane koji su u mogućnosti da dođu zajedno pogledati meč i na kraju, nadamo se – proslaviti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska opet živi tenis - Marinov, već sad veliki uspjeh nikog nije ostavio ravnodušnim.

8. rujna mogao bi ostati zabilježen kao datum kad je drugi Hrvat osvojio Grand Slam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I klađenje na tenis opet je popularno - no ako je vjerovati koeficijentima na kladionicama, bit će neizvjesno, jer Čiliću i Nishikoriju izgledi su potpuno izjednačeni, iako kladioničarka RadmilaDujmović kaže kako mnogo više uplata ima na našeg predstavnika – nadajmo se da će se one pokazati isplativima!

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo