Izbornik najavio Maltu / Niko Kovač: Znam da će igrači gledati Čilića, nadam se da će biti brz!

Hrvatska će u ponedjeljak navečer odraditi posljednji trening uoči prvog susreta kvalifikacija za EURO 2016 s Maltom, a izbornik Niko Kovač najviše se nada ranom vodstvu. Dodao je i kako zna da će njegovi igrači gledati finale Marina Čilića, uz nadu kako će Marin brzo završiti i omogućiti im dovoljno odmora.

8.9.2014.
20:21
VOYO logo

Hrvatsku sutra očekuje početak kvalifikacija za EURO 2016 u Francuskoj susretom protiv Malte.

Iako se Hrvatska smatra debelim favoritom ovog susreta, izbornik Niko Kovač upozorio je kako se mora zabiti brzi pogodak jer bi u suprotnom moglo doći do nervoze, što je već viđeno mnogo puta dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Treba što prije zabiti prvi gol, taj pogodak otvara i istovremeno zatvara priču. To ne znači da ja podcjenjujem Maltu, vi dobro znate sve o mom pristupu. Vidjeli smo u nedjelju kako su prošli neki proveli papirnati favoriti, a osim toga još uvijek pamtimo neuspjeh na Malti iz 2005. godine. Sve što znamo moramo pokazati i na terenu'', kaže izbornik.

Izbornik je upitan i o novopečenim reprezentativcima Alenu Haliloviću i Andreju Kramariću i njihovim sjajnim izvedbama u susretu protiv Cipra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Oni su apsolutno zaslužili taj poziv. S većinom igrača sam bio zadovoljan protiv Cipra. Kramarić je opasan s loptom i ima taj 'njuh' gdje je gol, a Halilović ima motoriku i brzinu što čini razliku. Sada nam fale još Perišić i Rebić, no kad se oni vrate bit ćemo još jači i za tu dimenziju.''

Spomenulo se naravno, i veliko finale koje je Marin Čilić izborio na US Openu, koje počinje kasno navečer, u 23 sata po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nećemo kontrolirati igrače po sobama. Znamo da će gledati taj veliki meč, nadam se samo da će Marin biti brz kako bi se naši igrači dovoljno odmorili.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo