vječno rivalstvo / Mourinho 'opleo' po Guardioli: Ćelavi treneri ne uživaju u nogometu

Image
Foto: AP Images

Jose Mourinho i Josep Guardiola nastavili su svoje rivalstvo iz dana kada su sjedili na klupama Real Madrida, odnosno Barcelone, iako obojica već duže vrijeme ne sjede na klupama spomenutih momčadi. Dvojica karizmatičnih trenera tako su svoje sukobe nastavili oko banalnih stvari poput zalijevanja trave i - ćelavosti!

11.9.2014.
12:35
AP Images
VOYO logo

Suparništvo koje je nastalo između Josea Mourinha i Josepa Guardiole za vrijeme vođenja dva španjolska najveća kluba, Real Madrida i Barcelone, još uvijek traje makar više ni jedan od njih nije ni u istoj ligi, a kamoli u istom klubu.

Prošlog su se tjedna tako na UEFA-inom seminaru 'porječkali' oko - zalijevanja nogometnog travnjaka. Prisutni su kasnije izjavili kako je njihova rasprava uz povišene tonove potrajala i nakon što su napustili konferencijsku dvoranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo nekoliko dana kasnije, nastala je nova razmirica, kada je Guardiola izjavio: ''Ljepota nogometne igre ovisi o treneru. Mourinho prednost daje rezultatu ispred spektakla, što mi osobno nije lijepo za gledati.''

'Special One' je, dodatno uzrujan tom izjavom, odmah odvratio: ''Kada uživate u svom poslu, ne gubite kosu. Guardiola je ćelav, što znači da ne uživa u nogometu i poslu koji radi'', zaključio je Mourinho. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo