teniska zvijezda broj jedan / Čilić otkrio tajnu svog uspjeha: Talisman djevojka, poticaj Goran

Nakon veličanstvene pobjede na US Openu protiv Japanca Keia Nishikorija, Marin Čilić imao je samo dan odmora a potom je otputovao u Nizozemsku, gdje će bodriti hrvatske reprezentativce koji igraju mečeve razigravanja za ulazak u svjetsku skupinu.

11.9.2014.
19:09
VOYO logo

Tko je glavni u Amsterdamu? Marin Čilić - svjetska teniska zvijezda broj jedan!

Sve je to lijepo, ali srce zaigra tek kad svoje vidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam par minuta", bio je skroman Marin.

Gledao je cijeli svijet njega i Ivaniševića kako zajednički stižu do krova svijeta, a ono što nisu vidjeli - bilo je jednako važno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je puno praznovjerja. Kad smo krenuli turnir, od mene i Gorana nebrijanja cijela dva tjedna. Moj kondicijski trener i fizioterapeut i Goran svako jutro, svaki drugi dan kad sam igrao na istu kavu, isti doručak, a ja sam ostao sam. Išli smo istim prijevozom, zagrijavali se na istom terenu. Išli smo na večeru svaki drugi dan u isti restoran. Bilo je puno praznovjerja, ali to nam je činilo zabavu i dovoljno nas je opustilo", otkrio je Marin.

Ivanišević ga je zabavljao, ali isto tako učinio ubojitim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez Gorana ništa, on je donio nešto posebno u moju igru i tenis, donio mi je vjeru. Radili smo dosta na pristupu i igri koju je on zahtijevao svih ovih mjeseci, što je počelo funkcionirati tek od Roland Garrosa ove godine iako sam imao sjajnih nastupa u početku sezone. U tjedan dana osjećaj mi se promijenio i sve je sjelo na svoje mjesto", kazao je Čilić.

Ne bi tamo bio da je po zlu krenula optužba za doping zbog koje je prošli US Open gledao kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam izašao iz toga puno jači. Moglo se to okrenuti na drugu stranu da sam razmšljao na drugi način. Gledam na to kao blagoslov, sad sam puno jači, znam što želim i s ekipom radimo na tome da izaberemo naš cilj. Sve što se događalo u posljednjih godinu dana mi je pomoglo da ostvarim ovo što sam napravio", priznao je Čilić.

A ima se još kome zahvaliti - svojoj djevojci Kristini Milaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došla je u New York, tražio sam od nje da dođe prije polufinala da mi bude potpora jer prošli smo zajedno strašno puno. Bilo je nevjerojatno lijepo da imam i nju uz sebe, došao je i moj mlađi brat. Mala ekipa, ali puno mi je pomogla za samopouzdanje i potporu", dodao je osvajač US Opena.

Tako sretan, s djevojkom, Goranom i US Openom, Čiliću je samo nebo granica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo