novi trener / Legendarni Slišković na klupi srbijanskog prvoligaša

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Glavni tajnik Novog Pazara, Redžep Korać, izjavio je kako su sa Sliškovićem postigli načelan dogovor, te da će detalje utvrditi u utorak, kada se očekuje da će Slišković biti predstavljen javnosti.

15.9.2014.
16:33
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni nogometaš Hajduka, Blaž Slišković (55), postao je novi trener srbijanskog prvoligaša Novog Pazara, objavila je u ponedjeljak novinska agencija Tanjug. Slišković će naslijediti Dragana Kanatlarovskog, koji je u subotu dobio otkaz nakon drugog uzastopnog prvenstvenog poraza.

Glavni tajnik Novog Pazara, Redžep Korać, izjavio je kako su sa Sliškovićem postigli načelan dogovor, te da će detalje utvrditi u utorak, kada se očekuje da će Slišković biti predstavljen javnosti. Slišković bi na trenerskoj klupi Novog Pazara trebao debitirati u subotu, kada gostuju kod Crvene zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pet kola, Novi Pazar se nalazi na sredini prvenstvene ljestvice, na 8. mjestu sa 7 bodova. Vodeći je Partizan sa 15, a slijede Crvena zvezda sa 13 i Vojvodina sa 12 bodova.

U bogatoj igračkoj karijeri, Slišković je nastupao za Velež, Hajduk, Marseille, Pescaru, Lens, Rennes, a završio ju je 1998. godine u Zrinjskom iz rodnog Mostara. Za reprezentaciju bivše Jugoslavije odigrao je 26 utakmica i zabio je tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenersku karijeru počeo je u Hrvatskom Dragovoljcu, jednu sezonu vodio je Hajduk, zatim Zrinjski, Tiranu, rumunjsku Unireu, Široki Brijeg, saudijski Al-Ansar, te kineski Qingdao Jonoon. Bio je i izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo