TORPEDIRANI U LEDENOJ / 'Medvjedi' teško stradali na domaćem terenu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pred oko 4.500 tisuće gledatelja u Domu sportova hokejaši Medveščaka izgubili su od Torpeda iz Nižnjeg Novgoroda 1-3 te tako doživjeli prvi domaći poraz, a ukupno peti u šest ovosezonskih nastupa u KHL-u.

16.9.2014.
22:28
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Pred oko 4.500 gledatelja u Domu sportova hokejaši Medveščaka izgubili su od Torpeda iz Nižnjeg Novgoroda 1-3 (1-2, 0-0, 0-1) te tako doživjeli prvi domaći poraz, a ukupno peti u šest ovosezonskih nastupa u KHL-u.

Unatoč promijenjenom sastavu Medveščaka, Torpedo je ostao nerješiva enigma za zagrebačke oklopnike. U prošloj sezoni gosti su u Zagrebu slavili nakon raspucavanja, a ovoga puta otišli su sa sva tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Njižneg Novgoroda do vodstva su stigli neočekivano, nakon nešto manje od 10 minuta igre, kad su ostali s igračem manje na ledu. Vjačeslav Kuljomin sjurio se u napadačku trećinu i svladao Barryja Brusta (9:40).

Medveščakovi hokejaši nisu iskoristili igrača više za izjednačenje, ali tek što je momčad Torpeda kompletirana Pascal Pelletier (11:54) svladao je Ivana Kasutina iz neposredne blizine nakon odličnog dodavanja Martina St. Pierrea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veselje navijača Medveščaka još se nije stišalo kad je Sergej Bernackij iznenadio Brusta udarcem s plave crte i Torpedo je opet poveo (12:33).

U drugoj trećini pogodaka nije bilo, ali uzbuđenja nije nedostajalo. U 31. minuti zaiskrilo je pred Medveščakovim golom. U međusobnom udaranju Barry Brust je najlošije prošao, jer su suci procijenili da je on izazvao tučnjavu te ga isključili do kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvjedi do kraja utakmice nisu uspjeli svladati gostujućeg vratara, dok su gosti u 49. minuti stigli do nedostižne prednosti pogotkom Krasnoslobodceva (48:06) kad je Medveščak imao igrača manje na ledu. Wojtek Wolski (59:58) samo je potvrdio pobjedu gostiju kad je Chuck Weber povukao Marka Dekanicha s vrata.

Medveščak je nakon šest kola ostao na samo tri boda i na dnu ljestvice Zapadne konferencije KHL-a. Priliku za iskupljenje i popravak bodovnog salda Medveščak ima već u četvrtak kad u Domu sportova gostuje moskovski CSKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo