NIŠTA OD DOGOVORA / Slišković ipak neće na klubu srbijanskog prvoligaša

Image
Foto: Stojan Lasic/PIXSELL

Prije dva dana uprava Novog Pazara objavila je kako je s Blažom Sliškovićem postignut dogovor da preuzme kluba iz Sandžaka, no to se ipak neće dogoditi.

17.9.2014.
11:03
Stojan Lasic/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni nogometaš Hajduka Blaž Slišković (55) ipak neće postati trener srbijanskog prvoligaša Novog Pazara, objavila je u srijedu novinska agencija Tanjug.

"Nisu u pitanju financijski uvjeti, već imam nekih privatnih problema zbog kojih neko vrijeme moram ostati u Mostaru. Hvala ljudima iz Novog Pazara na korektnosti", rekao je Slišković za tursku novinsku agenciju Anadolija, a prenosi Tanjug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dva dana uprava Novog Pazara objavila je da je sa Sliškovićem postignut načelan dogovor, te da bi na trenerskoj klupi kluba iz Sandžaka trebao debitirati u subotu na gostovanju kod Crvene zvezde.

Novi Pazar je proteklog vikenda, nakon dva uzastopna prvenstvena poraza, uručio otkaz treneru Draganu Kanatlarovskom, a u igri za njegova nasljednika, uz Sliškovića, bio je i bivši hrvatski reprezentativac Robert Jarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pet kola Novi Pazar se nalazi na sredini prvenstvene ljestvice, na 9. mjestu sa 7 bodova. Vodeći je Partizan sa 15, a slijede Crvena zvezda sa 13 i Vojvodina sa 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo