dugačak je put / Luka Modrić progovorio o obrani naslova europskog prvaka

Image
Foto: Guillermo/DPA/PIXSELL

Nakon odličnog starta u ovogodišnjoj Ligi prvaka hrvatski 'fantazist' u dresu Real Madrida govorio je o obrani naslova pobjednika ovog natjecanja.

17.9.2014.
12:15
Guillermo/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni europski prvak Real Madrid otvorio je Ligu prvaka uvjerljivom pobjedom 5:1 protiv Basela, a hrvatski veznjak Luka Modrić izjavio je kako se nada da će Real biti prvi koji je obranio naslov osvajača Lige prvaka.

"Nakon prvenstvenog poraza od Atletica, bilo je važno da dobro krenemo u Ligi prvaka, pobijedimo i budemo efikasni, da povratimo samopouzdanje, koje je možda bilo poljuljano. Nitko nije obranio naslov pobjednika Lige prvaka, a nadam se da mi možemo biti prvi. No, dugačak je put do toga. Moramo biti skromni, u svaku utakmicu moramo ući s pravim stavom i na terenu moramo izgledati kao momčad", izjavio je Modrić za Uefin internetski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevski klub je sav posao obavio u prvom poluvremenu kada je nakon 37 minuta vodio 4-0, autogolom Mareka Suchyja (14) te pogocima Garetha Balea (30), Cristiana Ronalda (31) i Jamesa Rodrigueza (37).

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić sjajno je asistirao Baleu za drugi gol, a potom i započeo akciju za treći pogodak koji je postigao Ronaldo. Basel je u 38. minuti smanjio rezultat preko Derlisa Gonzaleza. U nastavku susreta među strijelce se upisao i Karim Benzema u 79. minuti za konačnih 5-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo