LOŠ DAN ZA HRVATSKI TENIS / Dodig ekspresno ispao, poražena i Petra Martić

Image
Image

Ivan Dodig poražen je u prvom kolu ATP turnira u Metzu, dok se Petra Martić nije plasirala u četvrtfinale na WTA turniru u kineskom Guangzhouu.

17.9.2014.
13:20
VOYO logo

Hrvatski tenisač IvanDodig poražen je u prvom kolu ATP turnira u Metzu od šestog nositelja Portugalca JoaoaSouse sa 2-6, 2-6 nakon samo 63 minute igre.

Bio je to njihov prvi međusobni dvoboj, a Dodig je katastrofalno servirao, ubacio je samo 37 posto prvih servisa. Također, jednako loše je vraćao protivnikove servise, osvojivši tek 12 poena, pa je 39. tenisač svijeta s po dva "breaka" u svakom setu s lakoćom prošao u drugo kolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PetraMartić nije se uspjela probiti do četvrtfinala na WTA turniru u kineskom Guangzhouu, jer je u 2. kolu sa 7-6 (5), 6-3 bolja od nje bila domaća tenisačica YafanWang, 252. na WTA ljestvici.

Mlada, 20-godišnja Kineskinja za pobjedu je trebala 97 minuta, a osvajanje prvog seta, u kojem su obje tenisačice napravile po dva breaka, pokazalo se ključnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić je u drugom setu osvojila samo tri poena na servis suparnice pa je jedan break kineskoj tenisačici, koja je u 1. kolu iznenadila prvu nositeljicu Australku SamanthuStosur, bio dovoljan za proboj u prvo četvrtfinale na WTA turnirima u karijeri. Yafan Wang je u glavni turnir ušla s pozivnicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo