'bocnuo' omraženog rivala / Luis Enrique: Želim da Real izgubi svaku utakmicu!

Image
Foto: AP

Barcelona večeras otvara novu sezonu Lige prvaka utakmicom protiv ciparskog APOEL-a na Camp Nou. Prvi čovjek na klupi katalonskog diva progovorio je o tome što očekuje od ove sezone, a nije iskoristio priliku ni 'bocnuti' najvećeg rivala, izrazivši želju da Real izgubi svaku utakmicu.

17.9.2014.
15:57
AP
VOYO logo

Luis Enrique za vrijeme je igračke karijere nosio dres oba najveća kluba iz Španjolske - Reala i Barcelone, dok je od ovog ljeta na klupi potonjeg, katalonskog diva.

Uoči otvaranja Barcine nove sezone Lige prvaka večerašnjim susretom protiv ciparskog APOEL-a na Camp Nou Enrique je progovorio o očekivanjima od nove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovaj susret dolazi u pravo vrijeme. Moramo popraviti određene stvari u igri, ali spremni smo. Imali smo dobar početak sezone i ja sam zadovoljan. Ipak, moramo biti svjesni i kako će i ove sezone, kao i svake, doći red i na lošije rezultate.

Na pitanje o tome koji bi ga trofej najviše razveselio, Lige prvaka, španjolskog prvenstva ili onaj Kupa Kralja, Enrique je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svaki trofej koji osvojimo meni će pružiti veliko zadovoljstvo. Moj cilj i želja je, naravno, osvojiti svaki od njih!''

Trener katalonskog diva nije propustio priliku ni 'bocnuti' najvećeg rivala, Real Madrid:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Želim da moja momčad igra najbolji mogući nogomet, a da se pritom ne osvrćemo na druge, oni me ne zanimaju. Ali, neću vam lagati, što se tiče Reala, želim da izgube svaku utakmicu'', zaključio je Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo