spektakl lige prvaka / Boateng srušio City, Barca jedva s Apoelom, Chelsea remizirao

Image
Foto: AP Images

U skupini H Athletic Bilbao i Šahtar su odigrali bez golova, a Darijo Srna je odigrao cijeli susret za ukrajinskog prvaka. Ivan Rakitić nije ulazio u igru u minimalnoj pobjedi Barcelone.

17.9.2014.
23:01
AP Images
VOYO logo

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Bayern je u Munchenu pobijedio Manchester City 1-0 golom u sudačkoj nadoknadi, Barcelona je identičnim rezultatom porazila APOEL, dok je Šahtar našeg Darija Srne odigrao 0-0 na gostovanju kod Athletic Bilbaoa.

Roma je pobijedila moskovski CSKA 5-1, dok je najuvjerljiviju pobjedu večeri ostvario Porto deklasiravši BATE Borisov 6-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je u zanimljivom susretu igranom na Allianz Areni slomio Manchester City u posljednjim trenucima susreta sjajnim golom Jeromea Boatenga. Bavarci su bili bolji tijekom susreta, no Joe Hart je nekoliko puta sjajno reagirao. Bayern je ukupno uputio 19 udaraca prema engleskim vratima, dok je City imao osam udaraca pri čemu samo dva u okvir Neuerova gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu iz skupine E Roma je na Olimpicu deklasirala moskovski CSKA 5-1. Roma je već u prvih pola sata zabila četiri gola, a potom mirno odradila utakmicu. Strijelci su bili Iturbe (6) Gervinho (10, 31), Maicon (20 i Ignašević (50-autogol). Težak poraz CSKA donekle je ublažio Musa u 72. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je krenula u lov na europsku krunu mršavom pobjedom protiv APOEL-a 1-0. Pogodak odluke zabio je Gerard Pique u 28. minuti na ubačaj Lionela Messija. Ivan Rakitić nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dvoboju iz ove F skupine Ajax i PSG su u Amsterdamu odigrali 1-1. Parižani su poveli golom Edisona Cavanija u 14. minuti, a izjednačio je Lasse Schone u 74. minuti iz slobodnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini G Schalke je načinio iznenađenje u Londonu osvojivši bod protiv Chelsea (1-1). 'Bluesi' su poveli u 11. minuti golom Cesca Fabregasa, a izjednačio je Huntelaar (62). Utakmicu u Londonu sudio je Ivan Bebek kojem su asistirali Tomislav Petrović i Miro Grgić. Suci iza gola bili su Ante Vučemilović i Goran Gabrilo, dok je četvrti sudac bio Dalibor Conjar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dvoboju Maribor i Sporting su također odigrali 1-1. Portugalci su poveli u 79. minuti sjajnim udarcem Nanija, a u posljednjim trenucima susreta izjednačio je Zahovič nakon pogreške gostujuće obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini H Athletic Bilbao i Šahtar su odigrali bez golova, a Darijo Srna je odigrao cijeli susret za ukrajinskog prvaka. Srna je u 17. minuti odlično pucao iz kosa, no Gorka Iraizoz je sjajno obranio. Kapetan hrvatske reprezentacije je u 29. minuti dobio žuti karton zbog odugovlačenja prilikom izvođenja auta.

Porto je deklasirao BATE Borisov 6-0 postigavši po tri gola u svakom poluvremenu. Golove za portugalski sastav zabili su Brahimi (5, 32, 57), Martinez (37), Adrian Lopez (61) i Aboubakar (76).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo