ŠKOTSKI SE BARJAK VIJE / I Liga prvaka postala politička arena uoči referenduma!

Image
Foto: Twitter

Škotski referendum o neovisnosti glavna je tema današanjeg, a bila je i jučerašnjeg dana diljem Europe. Ni nogomet nije ostao pošteđen, a idealno mjesto za iskazivanje stavova bile su tribine stadiona Lige prvaka.

18.9.2014.
12:24
Twitter
VOYO logo

Španjolska je uvijek bila najglasnija zemlja kada god je pitanje škotske neovisnosti bilo na dnevnom redu Europske unije.

To je i razumljivo kada znamo da već duže vrijeme i Baskija i Katalonija žele vlastitu neovisnost, a do nje bi vjerojatno puno lakše došli kada bi škotski referendum - prošao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga današnje izjašnjavanje Škota s posebnom pozornošću prate u Kataloniji, a svoje simpatije su u sinoćnjoj utakmici Lige prvaka između Barcelone i ciparskog APOEL-a iskazali i domaći navijači na Camp Nou.

Iako UEFA zabranjuje iskazivanje političkih stavova na utakmicama pod njezinom nadležnošću, navijači Barcelone jučer nisu previše marili za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom utakmice svoje momčadi s Cipranima razmahali su se katalonskim, ali i škotskom zastavom, jasno pokazavši što misle o budućnosti vlastite države, ali i Škotske unutar Velike Britanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo