Zaluđen nogometom / I Kobe Bryant želi kupiti neki od europskih klubova

Image
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Playmaker Los Angeles Lakersa i jedan od najvećih košarkaša koji je ikad trčao košarkaškim terenim u NBA-u navodno je jako zainteresiran za kupnju nekog nogometnog kluba.

18.9.2014.
21:33
Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nogomet je, čini se, zaista sve popularniji u SAD-u, zemlji u kojoj su najpraćeniji sportovi od davnina košarka, hokej, te onaj američki nogomet.

Nakon nekoliko godina može se reći kako je prvi val popularnosti nogometa u SAD-u izazvao David Beckham i njegovo tada senzacionalno potpisivanje ugovora s Los Angeles Galaxyjem nakon razdoblja u Real Madridu, a pravu buru izazvao je nastup njihove reprezentacije na ovogodišnjem SP-u u Brazilu, na kojem su predvođeni iskusnim europskim stručnjakom Jurgenom Klinsmannom pokazali nogomet vrijedan poštovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon glasina kako su za kupnju nekog od europskih nogometnih klubova zainteresirane holivudske zvijezde poput Rihanne, Sylvester Stallonea, Toma Hanksa i Snopp Dogga, toj se družini priključila i NBA zvijezda Kobe Bryant.

Playmaker LA Lakersa priznao je kako je oduvijek veliki obožavatelj Milana i općenito talijanskog nogometa, a tijekom SP-a u Brazilu konstantno je 'tweetao' entuzijastične statuse vezane uz to natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neimenovani izvor izjavio je kako Bryant već duže vrijeme planira uložiti u talijanskog prvoligaša Bolognu, a vjeruje se kako bi cijena potpunog otkupa tog kluba bila oko 20 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo