UEFA NEĆE IMATI MILOSTI / Partizanu zbog ovog transparenta prijeti rigorozna kazna!

Image
Foto: Twitter

Protiv favoriziranog Tottenhama su Beograđani izvukli 'nulu', no nakon dvoboja umjesto sreće je zavladala zabrinutost.

19.9.2014.
9:45
Twitter
VOYO logo

NYON - Europski nogometni savez (UEFA) pokrenuo je istragu o transparentu antisemitskog i uvrediljivog sadržaja, koji su navijači Partizana istaknuli na utakmici Europske lige protiv londonskog Tottenhama u četvrtak, objavio je Eurosport na svom internetskom portalu.

Na tribini na kojoj su se nalazili navijači Partizana osvanuo je transparent inspiriran originalnim nazivom serije "Mućke" (Only Fools and Horses), na kojem su se u pogrdnom smislu spominjali Židovi, što je aluzija na mnogobrojne Tottenhamove navijače među židovskom populacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transparent na južnoj tribini Partizanova stadiona vidjeli su i fotografirali predstavnici Tottenhama te na njegovo postojanje ukazali predstavnicima UEFA-e.

"Ja ga nisam vidio. No, ako je to istina, onda je to neprihvatljivo, sramotno i vrlo uvredljivo", izjavio je nakon utakmice menadžer Tottenhama MauricioPochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan je prethodnih godina već plaćao mnogobrojne kazne, a 2007. je na godinu dana i izbačen iz europskih natjecanja, nakon nereda koje su izazvali njegovi navijači u Mostaru na utakmici sa Zrinjskim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo