Prve kritike trenera / Ancelotti: Modrić se mora popraviti, kao i Bale

Image
Foto: AP

Carlo Ancelotti danas je održao konferenciju za medije uoči sutrašnjeg susreta s Deportivom u 3. kolu Primere. Pritom je žestoko reagirao na medijske kritike o formi njegove momčadi početkom sezone, ali i uputio prve kritike našem reprezentativcu Luki Modriću otkako je u klubu.

19.9.2014.
20:06
AP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni veznjak Luka Modrić po prvi se put našao na kritikama talijanskog stručnjaka na klupi Real Madrida, Carla Ancelottija.

Dobro je poznato kako Ancelotii oduvijek iznimno cijeni Modrića, još od dana kada je sjedio na klupi Parisa u koji je silno želio dovesti Luku, koji je međutim, htio isključivo u 'Kraljevski klub.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Benzema je u dobroj formi. Sjajno igraju i Cristiano Ronaldo i Toni Kroos, a drugi se još moraju popraviti, kao na primjer Gareth Bale i Luka Modrić.

Talijan se ne brine što na početku sezone njegova momčad ne izgleda impresivno, već medije koji kritiziraju podsjeća: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mi smo prije četiri mjeseca osvojili Ligu prvaka i možemo je opet osvojiti. Ne shvaćam nedostatak povjerenja u ovu momčad. Madrid će se boriti za sve trofeje do kraja. Mi ne razmišljamo o Barceloni i Atletico Madridu, moramo poboljšati našu taktičku i tjelesnu razinu. Ne smetaju me zvižduci navijača na stadionu. Da se mene pita, sve utakmice bi igrali na Santiago Bernabeu."

Ostaje vidjeti kako će Real reagirati u nastavku sezone, počevši već sutra susretom protiv Deportiva, u kojem je pobjeda apsolutni imperativ. Naravno, za dobre rezultate madridske momčadi svakako će biti potrebne i zadovoljavajuće izvedbe Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo