zasjenili majstoriju di marie / Nestali u pola sata: Leicester šokirao United

Image
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
Image
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL

United je na King Power stadionu nakon 16 minuta vodio 2-0, gosti su imali i 3-1, no sve su prosuli u posljednjih 30 minuta primivši čak četiri gola.

21.9.2014.
17:01
Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Leicester Cityja u ludoj su utakmici pobijedili Manchester United 5-3 premda su pola sata prije kraja utakmice gubili 1-3.

United je na King Power stadionu nakon 16 minuta vodio 2-0, gosti su imali i 3-1, no sve su prosuli u posljednjih 30 minuta primivši čak četiri gola. Strijelci za 'lisice' bili su Leonardo Ulloa (17, 83-11m), David Nugent (62-11m), Esteban Cambiasso (64) i Jamie Vardy (79), dok su golove za 'Crvene vragove' zabili Robin van Persie (13), Angel Di Maria (16) i Ander Herrera (57). ManU je posljednjih sedam minuta igrao s igračem manje nakon što je isključen Tyler Blackett. Bila je to druga uzastopna pobjeda Leicestera, te drugi poraz Uniteda u prvih pet kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađenje su priredili i nogometaši West Bromwich Albion koji su na White Hart Laneu pobijedili Tottenham 1-0 golom Jamesa Morrisona (74).

U nedjelju su na rasporedu još dvije utakmice, veliki derbi između Manchester Cityja i Chelsea, te ogled Evertona i Crystal Palacea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Chelsea sa 12 bodova, dok Southampton i Aston Villa imaju po deset bodova. ManU je na 12. mjestu sa svega pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo