derbi hnl-a / Soudani presudio na Kantridi: Dinamo 'pobjegao' na ljestvici

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

U derbi susretu 9. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Dinama slavili protiv Rijeke s 2-1 (1-0). Dinamo je pobjedom povećao svoje vodstvo na ljestvici, te sad Rijeci bježi četiri boda.

21.9.2014.
21:14
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

U derbi susretu 9. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Dinama slavili protiv Rijeke s 2-1, te povećao svoje vodstvo na ljestvici.

U zanimljivom obračunu pred prepunom Kantridom Dinamo je slavio zahvaljujući sjajnom dvostrukom strijelcu El Arbiju Hilalu Soudaniju, koji je tako samo u četiri dana u dvije utakmice nanizao čak pet zgoditaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je poveo u 34. minuti kada je nabačaj Pinta Soudani glavom posremio u mrežu, a Rijeka je izjednačila u 58. minuti kada je proigravanje Sharbinija s lakoćom u pogodak pretvorio najbolji strijelac HNL-a Andrej Kramarić, kome je to bio 11. pogodak u sezoni. Zagrepčanima je pobjedu donio junak dvoboja Soudani koji je u 69. minuti jakim udarcem s deset metara opet svladao riječkog vratara. Rijeci je to drugi poraz u prvenstvu, dok je aktualni prvak u devet kola nanizao osam pobjeda i samo jedan remi.

Ranije je u derbiju začelja Slaven Belupo kod kuće pobijedio Osijeka s 2-0 pogocima Ozobića i veterana Vugrinca. Slaven je unatoč pobjedi ostao zadnji sa sedam bodova, dok je Osijek predzadnji s bodom više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi Dinamo sa 25 bodova, četiri više od drugoplasirane Rijeke, dok na trećem mjestu Hajduk ima 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo