POSTAJE VOĐA NERAZZURRA / Mateo Kovačić spasio Vidića i Inter na Siciliji

Image
Foto: AP

U susretu trećeg kola talijanskog nogometnog prvenstva Palermo i Inter su na stadionu Renzo Barbera odigrali 1-1, a pogodak za milanski sastav postigao je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačič.

22.9.2014.
7:03
AP
VOYO logo

RIM - U susretu trećeg kola talijanskog nogometnog prvenstva Palermo i Inter su na stadionu Renzo Barbera odigrali 1-1, a pogodak za milanski sastav postigao je hrvatski reprezentativac MateoKovačič.

Domaćin je poveo golom FrancaVazqueza već u 3. minuti nakon velike pogreške NemanjeVidića. Srpski stoper se poigravao u kaznenom prostoru što je iskoristio Vazquez, oduzeo mu loptu, te odličnim udarcem svladao SamiraHandanoviča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je izjednačio sjajnim pogotkom Matea Kovačića tri minute prije kraja prvog poluvremena. Kovačić je mrežu StefanaSorrentina zatresao prizemnim udarcem s 20-tak metara. Bio je to njegov drugi pogodak ove sezone nakon što je u prošlom kolu postigao pogodak i Sassuolu. U drugom poluvremenu najbliže golu bili su domaćini, no Vazquez je u 72. minuti uzdrmao vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je na Olimpicu pobijedila Cagliari 2-0 upisavši treću pobjedu na otvaranju sezone. Roma je oba gola zabila u prvih 13 minuta utakmice, a strijelci su bili MattiaDestro (10) i AlessandroFlorenzi (13).

Fiorentina je u Bergamzu pobijedila Atalantu 1-0, dok je Udinese identičnim rezultatom bio bolji od Napolija. Bodove 'violama' donio je pogodak JasminaKurtiča u 58. minuti. Kurtič je upao u igru u dvije minute ranije umjesto hrvatskog veznjaka MilanaBadelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udinese je do pobjede došao golom Danila u 70. minuti. Igor Bubnjić nije nastupio za Udinese.

Tri boda je osvojila i Genoa koja je golom MauricijaPinille u 87. minuti pobijedila Lazio. Parma je na gostovanju bila bolja od Chieva 3-2, dok su Sassuolo i Sampdorija odigrali bez golova. Šime Vrsaljko je odigrao cijeli susret za Sassuolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verona je na gostovanju pobijedila Torino 1-0, a jedini gol postigao je Ionita u 66. minuti. El Kaddouri je u 88. minuti promašio kazneni udarac za Torino.

Na ljestvici vode Roma i Juventus s po devet bodova. Verona je treća sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo