MOĆNA KHL liga na RTL2 / Iznenađenje za sportske fanove: Medveščak odsad i na RTL-u!

Image
Foto: KHL MEDVEŠČAK

RTL 2 u domove diljem Hrvatske od 3. listopada donosi hokejske utakmice moćne KHL lige u kojoj se natječe i hrvatski KHL MEDVEŠČAK iz Zagreba.

29.9.2014.
12:00
KHL MEDVEŠČAK
VOYO logo

RTL Hrvatska odlučila je iznenaditi sve sportske fanove i s početkom listopada na svom programu rtl2, koji je dostupan svim kućanstvima u Hrvatskoj, prenosit će utakmice KHL prvenstva u kojem se uz klubove iz Rusije, Latvije, Finske, Bjelorusije, Kazahstana i Slovačke natječe i hrvatski KHL MEDVEŠČAK iz Zagreba.

RTL2 prvu će utakmicu uživo prenositi u petak 3. listopada 2014. (18:30h)  kada zagrebački Medvjedi u svojoj Ledenoj dvorani Doma sportova u Zagrebu dočekuju latvijski Dinamo iz Rige. U ovoj hokejskoj KHL sezoni rtl2 će prenositi uživo 12 domaćih utakmica koje Medveščak igra u Zagrebu te 3 gostujuće utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: KHL MEDVEŠČAK
Image
Foto: KHL MEDVEŠČAK

"Iznimno nas raduje činjenica da je RTL Hrvatska prepoznao vrijednost našeg projekta i odlučio svim sportskim fanovima hokeja moćnu KHL ligu doslovno 'dovesti' u kuću, pred njihove naslonjače. Ovime naše utakmice postaju dostupne doslovno svima u Hrvatskoj i drago mi je da će naši navijači i koji nisu u Zagrebu moći uživati u igri najmoćnijih i najskupljih hokejskih momčadi svijeta. Vjerujem da će profesionalan pristup koji RTL svakodnevno primjenjuje u proizvodnji televizijskog programa donijeti zanimljive i kvalitetne novine u korist vrhunskog užitka naših navijača, ali svakako korisne i za naš klub!“, izjavio je Damir Gojanović, predsjednik KHL MEDVEŠČAK Zagreb.

"rtl2 s ponosom će ove sezone uživo prenositi Medveščakove nastupe u KHL-u. Naša misija je prenijeti u domove naših gledatelja jedinstvenu atmosferu koju Klub hokeja na ledu Medveščak već godinama uspješno stvara u hrvatskom sportu. rtl2 i zagrebački Medvjedi jamac su uzbudljivog, nepredvidljivog i pozitivnog televizijskog iskustva", izjavio je Ivan Lovreček, zamjenik predsjednika Uprave RTL-a Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: KHL MEDVEŠČAK
Image
Foto: KHL MEDVEŠČAK

KHL – Kontinentalna hokejska liga je profesionalna liga hokeja na ledu u kojoj se natječe 28 klubova iz Rusije, Bjelorusije, Latvije, Finske, Kazahstana, Slovačke i Hrvatske te je najbolja i najveća svjetska hokejska liga izvan sjevernoameričkog kontinenta. Liga je osnovana 2008. godine, a zagrebački KHL MEDVEŠČAK ligi se kao 28. klub-član pridružio 2013. godine, iste godine kada i Republika Hrvatska postaje punopravna, 28. zemlja-članica EU.

Već u svojoj prvoj sezoni zagrebački Medvjedi ostvarili su nevjerojatan uspjeh. Naime, osim ulaska u doigravanje sezone Medvjedi su zauzeli visoko 6. mjesto zapadne konferencije i 11. mjesto od ukupno 28 u ligi. 2013. godine zagrebački KHL MEDVEŠČAK po izboru javnosti proglašen je najboljim SPORTO brendom u Hrvatskoj i jednim od TOP 3 SPORTO brenda u regiji. Zagrebački Medvjedi ujedno su i jedini klub hokeja na ledu na svijetu koji nosi titulu sportskog partnera UNICEF-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo