lovrić odlazi / Aco Petrović novi predsjednik Cibone

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

'Raspuštanjem dosadašnje skupštine završilo je predsjednikovanje Ivice Lovrića u čijem je mandatu Cibona prolazila kroz izuzetno zahtjevno sanacijsko razdoblje, ali usprkos tome, osvajala je brojne trofeje',

30.9.2014.
13:37
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni igrač Cibone Aleksandar Petrović, koji je s Vukovima osvojio dva naslova europskog prvaka 1985. i 1986. godine, izabran je na izvanrednoj skupštini za novoga predsjednika najtrofejnijeg hrvatskog košarkaškog kluba, dok je četverogodišnji direktorski mandat povjeren Domagoju Čavloviću, objavila je Cibona.

"Raspuštanjem dosadašnje skupštine završio je period predsjednikovanja Ivice Lovrića u čijem je mandatu Cibona prolazila kroz izuzetno zahtjevan sanacijski period, ali usprkos tome osvajala brojne trofeje – ABA Ligu u prošloj sezoni, naslov prvaka Hrvatske u sezoni 2011/12. i 2012/13., dva puta Kup Dražena Petrovića (2012/13. i 2013/14.), te jedanput Kup Krešimira Ćosića (2012/13.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova skupština broji pet članova: Aleksandar Petrović, Domagoj Čavlović, Slavko Kojić, Ivan Artuković i Zdenko Antunović. Za predsjednika je izabran Aleksandar Petrović, a dosadašnjem vršitelju dužnosti direktora Domagoju Čavloviću povjeren je direktorski mandat za naredne četiri godine. U razdoblju koje je pred nama planira se osnivanje Upravnog odbora koji će se u budućnosti priključiti navedenim upravljačkim tijelima Kluba", stoji u Ciboninu priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo