potez za notes / Ovo se rijetko viđa: Priznao sucu da nije bilo prekršaja

Image

Nogometaš njemačkog prvoligaša Paderborna, Stefan Kutschke, oduševio je njemačku javnost fair-play potezom kada je nakon duela s protivničkim igračem, kojem je pokazan žuti karton, priznao sucu da nije bilo prekršaja i zamolio ga da poništi pokazani karton.

30.9.2014.
15:58
VOYO logo

Nogometaš njemačkog prvoligaša Paderborna, Stefan Kutschke, oduševio je njemačku nogometnu javnost nakon fair-play poteza u susretu šestog kola Bundeslige protiv Borussije Monchengladbach

Naime, Kutschke je nakon duela s Christophom Kramerom završio na zemlji, a sudac je dosudio prekršaj i pokazao Krameru žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kutsche je, vidjevši sučevu reakciju, došao do njega i objasnio mu kako prekršaja nije bilo, već se on poskliznuo, nakon čega je sudac uvažio njegovu sugestiju, a nakon toga mu i čestitao, a Kutschke je dobio i ovacije cijelog stadiona.

''Nije bilo prekršaja. Poskliznuo sam se na travi i to sam dao sucu do znanja. Kad sam vidio da će Kramer dobiti žuti karton, rekao sam sucu da nije bilo prekršaja'', objasnio je Kutschke nakon utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo