senzacija maribora / PSG na Parku prinčeva u pravoj ljepotici svladao Barcelonu

Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

U susretima drugog kola Lige prvaka Paris Saint-German je u središnjem dvoboju večeri u pravoj nogometnoj ljepotici svladao Barcelonu rezultatom 3-2. Od ostalih utakmica, najveća je senzacija svakako remi slovenskog Maribora u Gelsenkirchenu protiv Schalkea.

30.9.2014.
22:34
AP
VOYO logo

U središnjoj utakmici večeri drugog kola Lige prvaka PSG je u pravoj nogometnoj ljepotici na svom terenu svladao Barcelonu. 

Poveli su domaćini pogotkom Davida Luiza u 10. minuti, no samo dvije minute kasnije Messi je nakon klasične tiki-taka kombinacije u katalonskim redovima poravnao rezultat. PSG u vodstvo ponovno dolazi pogotkom Marca Verattija u 26. minuti, a u 54. minuti Matuidi zabija za velikih 3-1. Ipak, kao i nakon prvog pogotka Parižana, Neymar je samo dvije minute kasnije preciznim udarcem s ruba šesnaesterca smanjio na 3-2 i unio novu nervozu u redove domaćina, no rezultat se do kraja ipak nije mijenjao i Paris je ostvario vrijednu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City je na Etihadu protiv Rome u vodstvo došao već u četvrtoj minuti pogotkom Aguera iz kaznenog udarca, no rezultat je u 23. minuti poravnao Francesco Totti i tako postavio konačan rezultat. Totti je ovim pogotkom inače postavio i novi rekord jer je postao najstariji strijelac u povijesti Lige prvaka.

Još jednu ljepoticu odigrali su Shakhtar iz Donjecka i Porto. U prvom se dijelu mreže nisu tresle, a onda je Teixeira u 52. minuti doveo domaćine u vodstvo. Luiz Adriano je u 85. minuti postavio 2-0 i kada se već činilo da je utakmica riješena, Jackson Martinez je dvama pogocima u 89. (11m) i 94. minuti postavio konačnih 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravu senzaciju priredio je Maribor koji se iz Gelsenkirchena sa teškog gostovanja protiv Schalkea vraća s vrijednim bodom. Slovence je u vodstvo doveo Bohar u 37. minuti, a konačnih 1-1 postavio je Huntelaar u 56. minuti.

U skupini G Chelsea je u Lisabonu slavio protiv Sportinga 1-0 golom Nemanje Matića u 34. minuti, dok je BATE Borisov je pobijedio Athletic Bilbao 2-1. Golove za bjeloruski sastav zabili su Denis Poljakov (19) i Aleksander Karnitski (41), a za goste Aritz Aduriz (45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jedinoj ranijoj utakmici igranoj od 18:45 minhenski Bayern je u skupini E u gostimapobijedio moskovski CSKA s 1-0, a jedini je pogodak na susretu djelo Thomasa Mullera iz kaznenog udarca u 22. minuti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo