Kao u najboljim danima / Pogledajte sjajan pogodak Ronaldinha iz slobodnog udarca

Image
Foto: Youtube

Bivši najbolji igrač svijeta i zvijezda Barcelone Ronaldo De Assis Morreira zabio je već drugi pogodak u tri utakmice za svoj novi klub, meksički Queretaro. Iako je gol pao u posljednjim sekundama utakmice i nije spasio Brazilčev klub poraza, ipak je podsjetio na stare dane brazilskog čarobnjaka.

1.10.2014.
9:12
Youtube
VOYO logo

Bivši najbolji igrač svijeta i zvijezda Barcelone Ronaldo De Assis Moreira, mnogo poznatiji kao Ronaldinho, postigao je već drugi pogodak u tri utakmice za svoj novi klub, meksički Queretaro.

Queretaro je na gostovanju kod rivala Atlasa gubio rezultatom 2-0, a onda je u 93. minuti utakmice brazilski čarobnjak nakon prekršaja namjestio loptu na rub šesnaesterca i kao u zvjezdanim danima iz Barcelone neobranjivo prebacio živi zid te pogodio mrežu suparničkog vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Brazilčev klub unatoč pogotku poražen jer je sudac odmah nakon postignutog pogotka svirao kraj susreta, sigurni smo da ćete uživati u još jednoj majstoriji brazilskog čarobnjaka kojim je podsjetio na najbolje dane svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo