ZANIMLJIVA VEČER U LIGI PRVAKA / 'Stara dama' pala u Mandžinom dvorištu, Real se namučio u Bugarskoj

Image
Foto: ap

Aktualni europski nogometni prvak Real Madrid i doprvak Atletico Madrid ostvarili su pobjede u susretima 2. kola Lige prvaka.

1.10.2014.
22:45
ap
VOYO logo

Aktualni europski nogometni prvak Real Madrid i doprvak Atletico Madrid ostvarili su pobjede u susretima 2. kola Lige prvaka. Real je u dvoboju B skupine u Sofiji pobijedio Ludogorec 2-1, dok je Atletico u Madrid slavio protiv Juventusa 1-0.

Ludogorec je šokirao 'Kraljevski klub' stigavši do vodstva već u 6. minuti golom Marcelinha. Real je u 10. minuti mogao izjednačiti, no CristianoRonaldo je promašio kazneni udarac. Ipak, 16 minuta kasnije Ronaldo je iz novog kaznenog udarca svladao VladislavaStojanova. Real je do pobjede stigao golom KarimaBenzeme u 77. minuti. LukaModrić je igrao do 73. minute kada ga je zamijenio ToniKroos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dvoboju iz ove skupine Basel je srušio Liverpool 1-0 golom MarcaStrellera u 52. minuti. DejanLovren je odigrao cijeli susret za 'redse'.

Na ljestvici vodi Real sa šest bodova, Liverpool i Basel imaju po tri boda, dok je Ludogorec posljednji bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju A skupine Atletico Madrid je na Vicente Calderonu pobijedio Juventus 1-0. U slaboj utakmici s vrlo malo prilika presudio je pogodak ArdeTurana u 75. minuti na asistenciju Juanfrana. MarioMandžukić je igrao za Atletico do 84. minute kada ga je zamijenio MarioSuarez.

Nakon što je Olympiakos u prvom kolu pobijedio Atletico Madrid, očekivao se nastavak serije i u Švedskoj. No, Malmo je neočekivano srušio grčkog prvaka 2-0. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac MarkusRosenberg (42, 82).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici sve četiri momčadi imaju po tri boda.

U skupini C Bayer Leverkusen je pobijedio Benficu 3-1. Golove za 'Apotekare' zabili su Stefan Kiessling (25), Son Heung-Min (34) i HakanCalhanoglu (63-11m), a za goste se među strijelce upisao Salvio (62). TinJedvaj nije nastupio za Bayer, baš kao niti DarioKrešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dvoboju iz C skupine nogometaši Zenita i Monaca su u Sankt Peterburgu odigrali 0-0, a hrvatski reprezentativni vratar DanijelSubašić niti u drugoj utakmici ovogodišnje Lige prvaka nije primio pogodak.

Na ljestvici vode Zenit i Monaco sa po četiri boda, Bayer ima tri boda, a Benfica je posljednja bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je u dvoboju 2. kola D skupine u Londonu deklasirao Galatasaray 4-1, dok je Borussia Dortmund u Bruxellesu pobijedila Anderlecht 3-0.

Arsenal je već u prvom poluvremenu zabio tri gola, a u nastavku utakmice još jedan. Strijelci su bili DannyWelbeck (22, 30, 52) i AlexisSánchez (41). "Topnici" su od 60. minute igrali s igračem manje nakon što je vratar WojciecehSzczesny skrivio kazneni udarac i dobio crveni karton. Udarac s bijele točke uspješno je realizirao BurakYilmaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussija je do pobjede u Bruxellesu stigla golovima CireImmobilea (3) i AdrianaRamosa (69, 79).

Na ljestvici vodi Borussia sa šest bodova, Arsenal ima tri, a Anderlecht i Galatasaray po jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo