ZABORAVLJENI ASOVI / Gdje je nestao Robinho? Evo ga, priča dana u Brazilu!

Image
Foto: primeirahora.com.br

Napadač koji je igrao za tri velikana u tri najjače lige Europe, odjednom je nestao s nogometne karte svijeta. Skrasio se u Santosu i postao priča dana u srijedu navečer.

2.10.2014.
12:00
primeirahora.com.br
VOYO logo

Igrao je, pazite sad, za Real Madrid, Manchester City i AC Milan, sve od reda velike klubove, ali onda je nestao s nogometne karte svijeta. Skrasio se u domovini, kao i svi Brazilci nakon europske karijere, te u dresu Santosa pokušao revitalizirati karijeru.

U srijedu navečer je Robinho ipak bio priča dana. Zabio je dva gola u samo šest minuta te je čak uspio zaraditi isključenje zbog simuliranja. Golove je postigao preciznim udarcima unutar kaznenog prostora u 23. i 29. minuti, a drugi žuti karton, odnosno isključenje je stiglo šest minuta prije kraja utakmice nakon što je pokušao iznuditi prekršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je u Europi imao reputaciju 'glumca', čini se da ga je ta reputacija slijedila i u Brazil, pa mu je sudac pokazao put u svlačionicu iako lokalnim mediji tvrde da je Robinho u tom konkretnom slučaj trebao dobiti prekršaj nakon starta suparničkog braniča.

Izvještaji iz Brazila govore da je Robinho, nakon što mu je pokazan crveni karton, sucu navodno rekao: "Mora da se šališ, ti si lud!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo