MAMIĆ HVALI CELTIC PARK / 'Ovdje je atmofera kakvu sam kao igrač doživio rijetko gdje'

Image
Foto: Lynne Cameron/Press Association/PIXSELL

'Ne znam hoće li biti stadion pun, ali ovdje 30 ili 40 tisuća navijača napravi sjajnu atmoferu kakvu sam kao igrač doživio rijetko gdje. Privilegija je igrati u takvom ozračju', rekao je trener Dinama Zoran Mamić uoči obračuna sa Celticom.

2.10.2014.
12:00
Lynne Cameron/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Trener Dinama Zoran Mamić, nakon sinoćnjeg treninga na Celtic Parku, istaknuo je da Modri moraju biti bolji nego protiv Astre kako bi ostvarili pozitivan rezultat u 2. kolu Europske lige.

"Znamo puno o Celticu, gledali smo sve njihove utakmice. Rezultati im nisu kakve očekuju njihovi navijači, ali nećemo ih podcijeniti. Moramo biti jako dobri, bolji nego protiv Astre, koju smo dobili sa 5-1, kako bi ovdje ostvarili pozitivan rezultat. Imaju puno dobrih igrača, tu su McGregor, Ščepović. Dobro je da ne igra Guidetti koji je u zadnjih nekoliko utakmica bio jako dobar", izjavio je Zoran Mamić, a prenosi internetski portal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Callum McGregor (21), John Guidetti (22) i Stefan Šćepović (24) ovog su ljeta stigli u Celtic. Škotski veznjak McGregor istaknuo se u ovogodišnjim kvalifikacijama za LP postigavši 3 gola. Napadač Stefan Šćepović igrao je u Partizanu, Club Bruggeu i Sampdoriji, a Šveđanin Guidetti u Manchester Cityju, Burnleyju, Feyenoordu i Stokeu.

"Ne znam hoće li biti stadion pun, ali ovdje 30 ili 40 tisuća navijača napravi sjajnu atmoferu kakvu sam kao igrač doživio rijetko gdje. Privilegija je igrati u takvom ozračju", dodao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Celtica i Dinama igrat će se u 21.05 sat, a u drugom susretu D skupine sastaju se Astra i Salzburg.

Dinamov veznjak Domagoj Antolić kazao je da je Celtic favorit na svom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno je da su oni na svom stadionu favoriti. No, znamo sve mane i vrline Celtica, a čak smo se pripremili i na atmosferu, jer su nam treneri pokazali snimke navijača. Znamo svoje kvalitete i nismo se došli predati", istaknuo je Antolić.

Dinamo je u Europskoj ligi startao domaćom pobjedom protiv rumunjske Astre 5-1, a Celtic je u 1. kolu odigrao 2-2 protiv RB Salzburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo