izbornik zadovoljan / Kovač: Taktički smo odigrali savršeno

Image
Foto: AP

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač je nakon važne 1-0 pobjede protiv Bugarske u Sofiji u kvalifikacijama za EURO 2016. izjavio kako je njegova momčad odigrala taktički savršenu utakmicu.

10.10.2014.
23:38
AP
VOYO logo

Hrvatska je u drugom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine u Sofiji minimalnim rezultatom od 1-0 nadigrala Bugarskuu i tako u dosadašnje dvije utakmice ostvarila stopostotni učinak.

Izbornik Niko Kovač bio je vrlo zadovoljan i za svoje je igrače nakon ovog zahtjevnog i iscrpljujućeg susreta imao samo riječi hvale:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro smo se namučili, svih 90 minuta je bilo teško i utakmica je bila otvorena do samoga kraja. Mislim da smo u prvom poluvremenu diktirali igru, a oni su nam mogli zaprijetiti samo iz prekida. U drugom poluvremenu smo se malo previše povukli, ali dečki su pokazali karakter i izdržali sve napade. Od bokova smo očekivali više, ali morali smo puno raditi u defenzivi i zato nismo mogli češće odlaziti u kontre. Taktički smo ekipu pripremili savršeno o čemu svjedoče i dvije izmjene bugaraskog izbornika Peneva na poluvremenu. Ova nam pobjeda neće ništa značiti ako ne pobijedimo Azerbajdžan u ponedjeljak", rekao je Kovač.

Ivan Perišić koji je prisilio bugarskog stopera Bodurova na pogrešku i autogol u 36. minuti je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivali smo ovakvu tešku atmosferu, ali ostvarili smo planirano i ova tri boda moramo potvrditi u ponedjeljak. Odigrali smo muški, jer smo znali da samo tako možemo do pobjede."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo