druga pobjeda u skupini / PPD Zagreb u rovoskoj bitci uspio svladati Metalurg u Areni

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

U utakmici trećeg kola skupine A Lige prvaka rukometaši PPD Zagreba su u subotu u Areni pred 8.000 gledatelja pobijedili Metalurg iz Skoplja sa 19-17 (10-8).

11.10.2014.
20:14
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba su u trećem kolu A skupine Lige prvaka na domaćem terenu u Areni svladali makedonski Metalurg iz Skopja reultatom 19-17.

Bila je to teška utakmica sa malo golova i dvoboj dva velika trenera. Na klupi makedonske momčadi je bivši hrvatski izbornik Lino Červar, a na klupi Zagreba Crnogorac Veselin Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv makedonske momčadi rukometaši Zagreba u prvom su poluvremenu održavali prednost od jednog do dva pogotka. I početak drugog dijela ponudio je sličan scenarij. Domaćini su vodili, njihova prednost nijednom nije prešla tri pogotka, a onda je Metalurg u razdoblju od 40. do 44. minute napravio seriju 4-1 te poveo 15-13.

Ipak, u 53. minuti Zagreb je ponovno u vodstvu (17-16). Rasplet se dogodio u završne dvije i pol minute. Zlatko Horvat je realizirao dva sedmerca u nizu, koje su izborili Stepančić i Josip Valčić, a potom su Makedonci napravili prekršaj u napadu i Zagreb je mogao početi slaviti drugu pobjedu na domaćem terenu u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Zagreba Zlatko Horvat je zabio 9 golova, s tim da je sedmerce izvodio nepogrešivo (7-7). U redovima Metalurga najefikasniji je bio Luka Cindrić sa 4 pogotka.

U sljedećem kolu, 18. listopada, Zagreb gostuje kod španjolske La Rioje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo