ZAVRŠIO PROBNI ROK / Stewart ipak odlazi, no tko dolazi?

Image
Foto: Daniel Kasap/Pixsell

Klub nakon probnog roka nije produžio ugovor s kanadskim napadačem Anthonyjem Stewartom.

14.10.2014.
11:56
Daniel Kasap/Pixsell
VOYO logo

Anthony Stewart, koji je u Medveščaku bio na probnom roku, neće nastaviti sezonu u zagrebačkom klubu. Naime, klub nakon probnog roka nije produžio ugovor s kanadskim napadačem. Stewart je za Medveščak odigrao 12 utakmica i upisao pogodak i asistenciju.

''Odlučili smo da nećemo prihvatiti opcije koje je nudio ugovor Anthonyja Stewarta. Stewart je u klubu bio na probnom roku tijekom kojeg se trudio i odigrao je neke dobre utakmice. No s obzirom na dolazak Villa Leine, kao i broj napadača koji već imaju ugovor, ovo je bilo jedino moguće riješenje za naš klub. Stewartu želimo sve najbolje u njegovoj daljnoj karijeri'', kratko je rekao sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stewart će klub napustiti već danas i neće zaigrati na utakmici sa Slovanom, a klub je već u potrazi za obrambenim igračem čiji se dolazak očekuje vrlo brzo.

''U potrazi smo za novim braničem. Nadam se da ćemo ga imati na raspolaganju što prije, svakako već prije sljedeće gostujuće turneje. Neće biti veliko ime poput Ville Leina, ali će sigurno biti respektabilan i koristan igrač'', najavio je zagonetno vidno optimističan Aaron Fox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo