humanitarna akcija / Za svaki gol 'Medvjeda' 1.000 kuna 'Vukovarskim leptirićima'.

Image

PPD će tijekom sezone, kao 'Sponzor gola', za svaki pogodak Medveščaka donirati 1.000 kuna Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju 'Vukovarski leptirići'.

14.10.2014.
14:25
VOYO logo

Prvo plinarsko društvo (PPD) sportski partner KHL Medveščak Zagreb u suradnji sa zagrebačkim Medvjedima ponovno pokreće veliku humanitarnu akciju za pomoć vukovarskoj Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju ''Vukovarski leptirići'' prikupljanjem financijskih sredstava za opremanje senzorne sobe.

Naime, nakon vrlo uspješne prošlosezonske akcije u kojoj je PPD uz podršku navijača donirao Udruzi 100.000 kuna za kupnju lasera niske frekvencije, sportski partner Medvjeda će tijekom ove cijele sezone, kao ''Sponzor gola'', za svaki pogodak momčadi Medveščaka na domaćim i gostujućim utakmicama, donirati 1.000 kuna ''Vukovarskim leptirićima''. Sva prikupljena sredstva na kraju sezone bit će donirana Udruzi za opremanje posebne senzorne sobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rad u senzornoj sobi je prije svega namijenjen djeci koji imaju smetnje senzorne integracije, odnosno teškoće u obradi svakodnevnih senzornih informacija u cjelovit opažaj i koja se manifestiraju kroz izbjegavanje ili pretjerano traženje dodira, pokreta, zvukova i svjetlosnih podražaja. Senzorna soba je interaktivna soba, što znači da terapeut kontrolira opremu u sobi i dozira stimulanse za svako čulo te ih prilagođava  individualnim karakteristikama svakog korisnika.

Nastavak je ovo jedne uspješne humanitarne akcije koju je PPD uz pomoć zagrebačkih Medvjeda i navijača organizirao i prošle sezone. Naime, tada je PPD donirao ''Vukovarskim leptirićima'' 100.000 kuna za kupnju lasera niske frekvencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo