osveta je slatka / Rugao se protivnicima i to mu se obilo o glavu!

Image
Foto: Twitter

Francuski mladi reprezentativac Laywin Kurzawa neće po dobrome pamtiti susret doigravanja za EP 2015. protiv Švedske. Nakon postignutog pogotka u 87. minuti, Kurzawa se narugao Šveđanima slaveći prolaz Francuske na Euro. Kazna je, međutim, brzo uslijedila...

16.10.2014.
11:27
Twitter
VOYO logo

Uzvratni susret doigravanja između Švedske i Francuske obilježio je nesportski potez mladog 'Tricolora' Laywina Kurzawe, koji se nakon postignutog pogotka koji je njegovu momčad (u tom trenutku) vodio na Euro 2015. odlučio narugati svojim protivnicima. Ipak, brzo ga je stigla kazna.

Francuska je u prvoj utakmici doigravanja za Europsko prvenstvo U-21 reprezentacija pobijedila Švedsku s 2-0, a u uzvratu je gubila 3-0 sve do 87. minute, kada je Layvin Kurzawa smanjio na 3-1, što je Francuzima bilo dovoljno da izbore EURO. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kurzawa je pogodak proslavio na vrlo nesportski način, salutirajući Šveđanima uz povike: "Vidimo se, dečki, gledajte nas na TV-u!"

Ipak, kazna je bila brza i efikasna, i Kurzawi se njegova zloba višestruko osvetila, jer su Šveđani preko Oscara Lewickija samo minutu kasnije izjednačili i tako u posljednjim minutama oteli Francuzima plasman na EURO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela reprezentacija Švedske u tom je trenutku oduševljeno dotrčala do Kurzawe i pozdravila ga na isti način kao i on njih minutu ranije, na oduševljenje stadiona a i nogometnih obožavatelja diljem Europe, a nakon utakmice cijela je reprezentacija u svlačionici uslikala grupnu fotografiju na kojoj su 'salutirali' Kurzawi, objavivši je na Twitteru.

Bila je to osveta u kojoj su Šveđani zaista uživali, a još jednom se pokazalo da vrijedi i ona stara: 'Tko se zadnji smije, najslađe se smije!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Tekst se nastavlja ispod oglasa



Tekst se nastavlja ispod oglasa


fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo