produktivni vikend naših / Kalinić postao prvi strijelac Ukrajine, Dudu zabio rukom

Image

Bivši hrvatski reprezentativni napadači Nikola Kalinić i Eduardo da Silva ovog su vikenda u pobjedama svojih momčadi zatresli mrežu. I dok je Kalinić svojim pogotkom izbio na vrh ljestvice strijelaca ukrajinske lige, Eduardo je pak - zabio rukom.

20.10.2014.
7:46
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativni napadači Nikola Kalinić i Eduardo da Silva imali su vrlo produktivan vikend, budući da su obojica u pobjedama svojih momčadi zatresli mrežu.

Dnipro je domaćom pobjedom nad Černomorecom (2-1) zadržao vodeću poziciju ukrajinskog prvenstva, iako su gosti iz Odesse u 20. minuti pogotkom Bobka stigli u vodstvo. U 39. minuti Nikola Kalinić je nakon centaršuta dobro reagirao i zabio za izjednačenje, a u 66. je minuti nakon udarca iz kuta pucao glavom, a lopta se nakon toga od gostujućeg braniča Kutasa odbila u mrežu za pobjedu Dnipra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogodak utakmice koji mu je bio i pripisan Kaliniću je bio ukupno šesti ove sezone, čime je preuzeo čelnu poziciju na ljestvici strijelaca, a njegov klub iz devet utakmica ima ispresivan skor od osam pobjeda i jednog remija.

Strijelac je ponovno bio i Eduardo da Silva. U gostujućem susretu protiv Atletica-PR Dudu je zabio već u osmoj minuti, kada je udarac Evertona pogodio Eduarda u ruku i odsjeo u mreži domaćina. Ipak, to nije pomoglo njegovom Flamengu da osvoji nove bodove, jer je Atletico pogocima Clea u 16. i 45. minuti izborio preokret i ostvario pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo