SJAJNI RIJEČKI LJEVAK / Leovac dobio dozvolu, Kovač sretan zbog nove opcije

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Nakon odličnih igara u dresu Rijeke, Marin Leovac dobio je i dozvolu FIFA-e da ubuduće može nastupati za hrvatsku reprezentaciju. Niko Kovač je tako dobio još jednu opciju više na uvijek problematičnom lijevom beku.

21.10.2014.
12:51
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Branič hrvatskog doprvaka Marin Leovac dobio je dozvolu FIFA-e za nastupanje za hrvatsku nogometnu reprezentaciju objavio je Hrvatski nogometni savez.

"Nakon što je HNS dostavio FIFA-i potvrde iz nacionalnih saveza Austrije i BiH kako Leovac nije nastupao za njihove mlađe dobne kategorije u službenim natjecanjima, svjetska nogometna organizacija složila se kako ne vidi zapreke njegovom igranju za Hrvatsku, ako su zadovoljeni svi uobičajeni uvjeti za nastupanje za reprezentaciju", objavio je HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što se na pozitivan način za nas rasplela ova tema i što je Marin sada kandidat za A selekciju. Na njemu je da nastavi s dobrim igrama u dresu Rijeke, pratit ćemo ga kao što pratimo i sve ostale kandidate", izjavio je izbornik Niko Kovač.

Leovac je rođen u Jajcu (BiH), a karijeru je započeo u Austriji gdje je igrao za Sportunion Aschbach, USV Oed/Zeillern i Austriju iz Beča prije no što je 2014. godine stigao u Rijeku. Do sada nije nastupao niti za jednu nacionalnu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo