optimistična najava / Nećemo se podređivati, u Austriju idemo po pozitivan rezultat'

Momčad Dinama u utorak očekuje susret trećeg kola Europske lige protiv Red Bull Salzburga, a trener Zoran Mamić uoči samog je puta medijima najavio utakmicu.

22.10.2014.
11:28
VOYO logo

Dinamo sutra igra susret trećeg kola Europske lige protiv austrijskog Red Bull Salzburga, a glavni strateg 'modre' momčadi Zoran Mamić prije samog je puta u Austriju medijima najavio utakmicu.

''Mi, kao i u svakoj utakmici, želimo pobijediti iako, naravno, da se nešto pita i protivnika koji je u ovom slučaju izuzetno kvalitetan, no kao i svi, imaju mane koje ćemo mi probati iskoristiti'', započeo je mlađi Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siguran je također Mamić da Dinamo, iako putuje na teško gostovanje, može i mora nametnuti svoj ritam.

''Mi se nećemo podređivati njima. Znamo što dobro rade i pokušat ćemo to spriječiti. Sada smo u dobroj formi, momčad dobro funkcionira i u Austriju idemo po pozitivan rezultat.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očitovao se mlađi Mamić i o sličnosti hrvatskog i austrijskog prvaka:

''Znate i sami da već godinama dominiraju u austrijskom prvenstvu, možda ne kontinuitetom kao Dinamo, ali sigurno se radi o najboljoj austrijskoj momčadi. Kao i DInamo, i oni su propustili ući u Ligu prvaka i dat će sve od sebe za dobar rezultat u Europskoj ligi'', rekao je Mamić, odgovorivši zaključno i na pitanje smatra li Salzburg favoritom skupine: ''Da, svakako, smatram da su oni najjača momčad u skupini'', završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo