pokvareni telefoni / Tko je smjestio Niki Kovaču?

Umjesto Amerikanaca - Argentinci. Davor Šuker dogovorio je prijateljsku utakmicu u Londonu samo četiri dana prije važnog kvalifikacijskog ogleda protiv Italije. Takvim aranžmanom nije presretan izbornik Kovač, ali iz Saveza poručuju: 'Straha nema, prioritet je Italija'

22.10.2014.
19:51
VOYO logo

Messi na Modrića, Di Maria na Rakitića, Rojo protiv Mandžukića?

Zvuči kao prava nogometna poslastica, ali u lošem terminu. Jer samo četiri dana poslije Gaučosa, Hrvatska igra možda i najvažniju utakmicu kvalifikacija s Italijom. Za Savez ništa sporno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sasvim je normalno da Hrvatska igra u tom treminu. Tim bolje ako može biti tako atraktivan protivnik, ne moramo se bojati za Italiju. Naravno da je ona prioritet, da će sve biti njoj posvećeno", kazao je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

Baš je zbog toga navodno zaiskrilo između Šukera i Kovača kojemu nije dobro leglo što će uprijeti snage protiv Messija i društva baš uoči Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa stručnog aspekta to nije dobro, to su dvije utakmice gdje igrači po automatizmu su izuzetno motivirani. Vjerojatno je Šuker mislio ako se i izgubi od Italije, ništa se dramatično neće desiti", rekao je nogometni trener Branko Ivanković.

U Savezu za sve krive vremenske zone. Dok je presidente Šuker bio u Americi i otkazivao Klinsmanu jer su Argentinci dali više novaca, u savezu nitko nije ni znao da će se igrati s Gaučosima, pa su glavni akteri zadnji doznali. Navijačima to nije važno i već planiraju put u London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je trenutno najveći mamac na svijetu dvostruki svjetski prvak, trenutni viceprvak Argentina. Neupitno je da će hrvatski navijači pohoditi stadion", rekao je Tomislav Mileis iz udruge 'Uvijek vjerni'.

Gledat će četvrti susret Hrvatske i Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi put u Zagrebu davne '94. završilo je bez golova, potom u skupini Svjetskog prvenstva Hrvatska je izgubila 1:0, a posljednji susret bio je 2006. u Švicarskoj kada je Hrvatska pobijedila 3:2.

Kovača čekaju teški dani jer, uz to, što se mora nositi s Azurrima, ne smije se ni osramotiti protiv Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo