veliko priznanje / NBA treneri odlučili: Šarić najbolji igrač izvan NBA lige

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić proglašen je najboljim košarkašem izvan NBA lige u tradicionalnoj anketi u kojoj na početku svake sezone sudjeluju treneri svih momčadi najjače košarkaške lige svijeta.

23.10.2014.
16:42
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić proglašen je najboljim košarkašem izvan NBA lige u tradicionalnoj anketi u kojoj na početku svake sezone sudjeluju treneri svih momčadi najjače košarkaške lige svijeta. Njemu uz bok nalazi se Španjolac Rudy Fernandez, a dvojac je ostao ispred Miloša Teodosića i Sergija Rodrigueza.

Šarić i Fernandez su dobili po 32 posto glasova od strane trenera u NBA ligi, dok su Teodosić i Rodriguez dobili po 12 posto. Osim pomenutog kvarteta glasove u anketi dobili su još kapetan srpske reprezentacije Nenad Krstić, hrvatski reprezentativac Mario Hezonja (Hrvatska) te Grk Vasilis Spanulis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izboru za najboljeg igrača NBA lige uvjerljivi pobjednik je Lebron James koji se ovog ljeta iz Miami Heata vratio u Cleveland Cavaliers sa 67,9 posto glasova. Najbolji stranac u NBA ligi je Nijemac Dirk Novitzki za koga je glasalo 53,6 posto anketiranih, a najbolji trener je Greg Popovich (San Antonio) koji je dobio čak 92,9 posto glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo