prognoze liječnika / Schumacheru će za potpuni oporavak biti potrebne godine

Image
Foto: AP

Negdašnji svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher, koji je lani doživio tešku nesreću na skijanju, oporavlja se očekivano, no za potpuni oporavak će ipak biti potrebne godine, kazao je francuski specijalist za ozljede glave Jean-Francois Payen.

23.10.2014.
16:59
AP
VOYO logo

Bivšem svjetskom prvaku u Formuli 1, koji je krajem prošle godine teško ozlijeđen prilikom pada na skijanju u francuskim Alpama, za potpuni će oporavak biti potrebno barem tri godine, ustvrdio je francuski specijalist za ozljede glave Jean-Francois Payen.

On je kazao kako postoji napredak u zdradstvenom stanju 45-godišnjeg Nijemca, koji je u svom domu u Švicarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako postoji napredak, moramo svi biti jako strpljivi. Po svojim iskustvima, držim da potpuni oporavak može uslijediti u rasponu od jedne do tri godine", kazao je Payen, koji radi u klinici u Grenoblu, gdje je Schumacher operiran nakon nesreće na skijanju.

On je dodao kako Schumacher ima najbolju moguću skrb, obitelj koja se brine o njemu i pomoć najboljih stručnjaka na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Schumacherovu stanju se, nakon što je napustio bolnicu 9. rujna, dosad ništa nije znalo, a njegova glasnovornica Sabine Kehm je zamolila medije za poštivanje privatnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo