nakon izvođena penala / Medveščaku poraz i bod u Nižnjekamsku

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Medveščak je tako turneju od četiri utakmice protiv momčadi iz Istočne konferencije završio sa šest osvojenih bodova te je i dalje 11. na Zapadu sa 24 boda.

24.10.2014.
19:45
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka u svom su 22. nastupu u KHL ligi ove sezone izgubili na gostovanju kod Neftehimika u Nižnjekamsku sa 3-4 (0-2, 2-1, 1-0; 0-1) nakon izvođenja kaznenih udaraca.

Domaći su poveli sa 3-0 golovima Nikolaja Belova (9:05), Teemua Eronena (10:10) i Tima Stapletona (23:32), ali Medveščak se do kraja druge trećine uspio vratiti u igru smanjivši na 3-2 preko Billa Thomasa (25:43) i Pascala Pelletiera (36:54). Na 3-3 poravnao je Mathieu Carle (59:19) 41 sekundu prije kraja u trenucima kada je Medveščak povukao Brusta s gola kako bi sa šest napadača stigao do gola vrijednog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako u dodatnih pet minuta nije bilo pogotka, o pobjedniku su odlučivali kazneni udarci u kojima su spretniji bili domaći.

Medveščak je tako turneju od četiri utakmice protiv momčadi iz Istočne konferencije završio sa šest osvojenih bodova te je i dalje 11. na Zapadu sa 24 boda, četiri manje od Sjeverstalja koji zauzima osmo mjesto, posljednje koje vodi u doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščaku sada slijede četiri domaće utakmice zaredom, a prva je na rasporedu utorak protiv Sibira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo