novi problemi za oklahomu / Knicksi pokvarili 'povratnički party' LeBrona Jamesa

Image
Foto: AP Images

Goste je oduševila sjajna atmosfera u dvorani, no nisu imali previše razumijevanja za Cavse. Nažalost, dogodila se još jedna teška ozljeda na otvaranju lige. Oklahoma je poražena na gostovanju kod LA Clippersa 90-93, a ostala je i bez Russella Westbrooka koji je u drugoj četvrtini slomio jednu kost u ruci.

31.10.2014.
10:31
AP Images
VOYO logo

Košarkaši New York Knicksa pokvarili su 'povratnički party' LeBrona Jamesa u Cleveland Cavalierse - pred više od 20.000 gledatelja Knicksi su u Quicken Loans Areni pobijedili Cleveland 95-90.

Knickse je do pobjede predvodio sjajni Carmelo Anthony sa 25 koševa i šest asistencija, dok su Jason Smith i Iman Shumpert dodali po 12 koševa. LeBron je utakmicu zaključio sa 17 koševa, dok je najefikasniji u domaćim redovima bio Kyrie Irving sa 22 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo za mene posebna noć, no moramo izvući pouku iz ovog poraza," kazao je James koji je tijekom susreta imao čak osam izgubljenih lopti.

"Dodavao sam tamo gdje nije bilo mojih suigrača," dodao je sa smiješkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James se ovoga ljeta vratio u rodni Ohio nakon što je u posljednje četiri sezone osvojio dva naslova u dresu Miami Heata.

Goste je oduševila sjajna atmosfera u dvorani, no nisu imali previše razumijevanja za Cavse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera je bila sjajna, bilo je ludo, gotovo nevjerojatno. Nikada nisam vidio ovako nešto, cijeli grad je gorio. Bilo je sjajno utišati navijače Cavsa," kazao je Amare Stoudemire koji je ubacio osam koševa.

Nažalost, dogodila se još jedna teška ozljeda na otvaranju lige. Oklahoma je poražena na gostovanju kod LA Clippersa 90-93, a ostala je i bez Russella Westbrooka koji je u drugoj četvrtini slomio jednu kost u ruci. "Bilo je zaista ružno. Nadam se da će se Russell brzo oporaviti," kazao je trener Clippersa Doc Rivers. Oklahoma je od ranije bez ozlijeđenog Kevina Duranta kojeg neće biti između šest i osam tjedana. Westbrook je već drugi igrač koji se teže ozlijedio na otvaranju NBA sezone. Prve večeri igrač Lakersa Julius Randle je slomio nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clipperse su do pobjede predvodili Blake Griffin sa 23 koša i sedam skokova, te Chris Paulm sa 22 koša i sedam asistencija. Kod Oklahome najefikasniji je bio Perry Jones sa 32 koša i sedam skokova.

Dallas je pobijedio Utah 120-102, Minnesota je bila bolja od Detroita 97-91, dok je Washington slavio na gostovanju u Orlandu 105-98.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo