'hrvatski stroj' / Četvrti gol u Primeri: Mandžukić zabio i Cordobi, Atletico siguran

Image
Foto: AP Images

Hrvatski napadač je glavom postigao treći gol na utakmici u 62. minuti, a to mu je ukupno četvrti zgoditak za prvaka Španjolske u Primeri.

1.11.2014.
20:13
AP Images
VOYO logo

Atletico Madrid je u susretu 10. kola Primere pobijedio na svom stadionu Cordobu s 4-2, a u strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Hrvatski napadač je glavom postigao treći gol na utakmici u 62. minuti, a to mu je ukupno četvrti zgoditak za prvaka Španjolske u Primeri. Ostale zgoditke za Atletico, koji se probio na drugu poziciju, postigli su Luso (43ag), Antoine Griezmann (58) i Raul Garcia (81), dok je Nabil Ghilas (54,87) bio dvostruki strijelac za Cordobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su nogometaši Real Madrida lako su prošli gostovanje kod Granade (4-0), a "Kraljevski klub" je preuzeo i vodstvo na ljestvici.

Real je vrlo lako došao do pobjede pogocima Cristiana Ronalda (2), Jamesa Rodrigueza (31,86) i Karima Benzeme (53), a Luka Modrić je igrao do 76. minute. Benzema je uz zgoditak dodao i dvije asistencije, a posebno lijep je bio Jamesov prvi zgoditak iz voleja koji je odsjeo u samim rašljama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real sada ima 24 boda, jedan više od Atletica i dva više od Barcelone koja navečer dočekuje Celtu iz Viga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo