talijanska liga / 'Stara dama' iskoristila Romin poraz za penjanje na vrh

Image
Foto: AP Images

Ovo je bila utakmica visokog rizika zbog ubojstva navijača Napolija na prošlom dvoboju, pa je pristalicama Rome bilo zabranjeno putovati u Napulj.

2.11.2014.
9:37
AP Images
VOYO logo

U derbiju 10. kola Talijanske lige Napoli je na svom stadionu slavio protiv Rome s 2-0 pogocima bivših igrača Reala - Gonzala Higuaina (3) i vodećeg strijelca lige Josea Callejona (85), a porazom Rome se okoristio Juventus, koji se odvojio na čelu ljestvice.

Pred 37.000 gledatelja na stadionu u Napulju domaći sastav je nadigrao Romu, kojoj je to drugi poraz u prvenstvu. Ovo je bila utakmica visokog rizika zbog ubojstva navijača Napolija na prošlom dvoboju, pa je pristalicama Rome bilo zabranjeno putovati u Napulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je slavio s 2-0 na gostovanju kod Empolija, a obrana domaćina probijena je tek u 61. minuti zahvaljujući Andrei Pirlu. Juveov veznjak je zabio iz slobodnjaka, te je došao na samo jedan gol od rekorda Seria A koji drži Siniša Mihajlović s 28 pogodaka iz slobodnih udaraca. Drugi pogodak za Juve zabio je Morata u 72. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjeplasirana Parma je slavila kod kuće protiv Intera s 2-0 pogocima Paolo De Ceglie (5, 76), dok je u sastavu Intera Mateo Kovačić odigrao svih 90 minuta.

Vodi Juventus s 25 bodova, drugoplasirana Roma ima 22, a Napoli je s 18 bodova skočio na treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo