ZANIMLJVOSTI IZ BRLOGA / Koji je igrač Medveščaka uzor pronašao u svijetu tenisa?

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

'Roger Federer je moj uzor, gotovo da se zacrvenim kad kažem njegovo ime, ha-ha', otkrio je Matt Anderson, odlični napadač Medveščaka.

11.11.2014.
11:55
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Matt Anderson dobro se snašao u Zagrebu, ove je sezone zabio 8 golova i uživa u svojoj igri uz vidljiv napredak u odnosu na prošlu sezonu. No, uz sve vrijeme provedeno na ledu i oko njega, kako jedan hokejaš provodi svoje slobodno vrijeme? 

"Tokom sezone teško je naći vremena, ali u međusezoni uživam u surfanju i snowboardanju, a jako volim i tenis. Uz to, posljednjih godina pokušavam se prisiliti da čim više gledam i nogomet", ukratko je rekao Anderson o svojim hobijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje koji mu je najdraži tenisač, kao iz topa odgovorio je: "Roger Federer".

"On je moj uzor, gotovo da se zacrvenim kad kažem njegovo ime, ha-ha. I na terenu i izvan njega se ponaša uzorno, bez obzira gubi li ili pobjeđuje. Uživam slušati druge sportaše koji su u vrhu svog sporta, koji god to bio".

Za Marina Čilića čuo je i prije dolaska u Hrvatsku te povukao paralelu između najboljeg hrvatskog tenisača i najboljeg hrvatskog hokejskog kluba.

"Odlično je vidjeti kako Čilić napredovao ove sezone, igra sa samopouzdanjem, nama je bilo slično kad smo promijenili trenera, promijenili smo mentalitet, vratili vjeru u sebe i zaigrali puno bolje", zaključio je Anderson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo