dobili što su tražili / Nabacivali se ženi boksača, a on ih sredio jednim udarcem

Image

Tri muškarca u Rusiji nisu dobro prihvatili odbijanje jedne žene kojoj su se nabacivali u kafiću. Uskoro se sa zahoda vratio njen muž, a oni su, ne znajući da imaju posla s proslavljenim boksačem, nastavili s drskim stavom, no to im se osvetilo.

15.11.2014.
18:13
VOYO logo

Tri pijana muškarca dobro su se zabavljala u jednom kafiću u Rusiji, no nisu ni slutili da će ta večer završiti kobno po njih.

Naime, u jednom su se trenutku počeli nabacivati ženi koja je sjedila za šankom, no ona ih je glatko odbila. U nemogućnosti da se pomire s tim, nastavili su maltretirati ženu i silom je htjeli odvući u VIP prostoriju, a tada se sa zahoda vratio njen muž kojem naravno, nije bilo drago vidjeti situaciju koju je ugledao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S muškarcima je izašao na ulicu i pokušao riješiti situaciju razgovorom, no jedan od njih je bio izrazito bahat i odmah je krenuo na supruga, ni ne sluteći da se namjerio na profesionalnog i proslavljenog boksača, Nikolaja Vlasenka. 

Vlasenko je nasilni dvojac nokautirao bez imalo problema, svakog s po jednim udarcem, a udarao je i trećeg muškarca koji se uz pomoć ostalih okupljenih uspiozadržati na nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju su uhvatile nadzorne kamere, a snimka je odmah proslijeđena policiji i prvi rezultati istrage potvrdili su iskaz boksača koji je rekao da su trojica napadača, koji su precijenili svoju snagu, prvi inicirali sukob. 

Oni su, pak, podnijeli protutužbu u kojoj tvrde da su napadnuti te da su u sukobu zadobili po život opasne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo