želi da ostane u barceloni / Rakitić: Messi je najbolji na svijetu, s njim bih igrao i na Mjesecu

Image
Foto: AP Images
Image
Foto: AP Images

'Messi je najbolji grač svih vremena i više nikad nećemo gledati takvog nogometaša. Znam da nitko osim njega ne može odlučiti o tome gdje će nastaviti karijeru, ali kao njegov suigrač želim da ostane u Barceloni, da mogu igrati s njime. Čak i kad bih igrao na Mjesecu, volio bih da igra sa mnom', rekao je Rakitić.

20.11.2014.
13:00
AP Images
VOYO logo

Nakon što su španjolski mediji objavili kako Lionel Messi razmišlja o odlasku iz Barcelone, hrvatski reprezentativac i veznjak Barce Ivan Rakitić istaknuo je da je Messi najbolji nogometaš svih vremena te da bi volio da ostane u katalonskom klubu.

"Messi je najbolji grač svih vremena i više nikad nećemo gledati takvog nogometaša. Znam da nitko osim njega ne može odlučiti o tome gdje će nastaviti karijeru, ali kao njegov suigrač želim da ostane u Barceloni, da mogu igrati sa njime. Čak i kad bih igrao na Mjesecu, volio bih da igra sa mnom", rekao je Rakitić za današnje izdanje Mundo Deportiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da ima važeći ugovor s Barcom i nadam se da će ostati u klubu još dugo vremena. To ne govorim samo u svoje ime, već u ime svih na Camp Nou, pa čak i onih koji više nisu u klubu, ali im je Barcelona u srcu", dodao je Rakitić.

Messija ugovor s Barcelonom veže do ljeta 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo