BARCA RAZBILA SEVILLU / Rakitić zabio bivšem klubu, Messi oborio rekord

Image
Foto: AP Images

Real Madrid je u gostima, bez ozlijeđenog Luke Modrića, svladao Eibar sa 4-0. Igrači Reala na travnjak su istrčali s majicom na kojoj je pisalo "Naprijed Luka".

22.11.2014.
22:45
AP Images
VOYO logo

MADRID - U 12. kolu nogometnog prvenstva Španjolske Barcelona je u subotu na Camp Nou pobijedila Sevillu sa 5-1, uz pogodak Rakitića i tri gola Lea Messija koji je postao najbolji strijelac u povijesti Primere sa 253 pogotka.

Messi je prestigao napadača Athletica iz Bilbaoa Telma Zarru koji je do rekorda od 251 pogotka stigao 1955. godine. Rakitić, koji je odigrao cijeli susret, u 65. minuti glavom je pogodio za 3-1 nakon ubačaja Luis Suáreza. To mu je treći prvenstveni gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid je u gostima, bez ozlijeđenog Luke Modrića, svladao Eibar sa 4-0. "Kraljevski klub" ostvario je 14. pobjedu u nizu, uz dva gola Cristiana Ronalda koji je već stigao do 20 prvenstvenih pogodaka. U strijelce su se upisali i James Rodriguez te Karim Benzema. Igrači Reala na travnjak su istrčali s majicom na kojoj je pisalo "Naprijed Luka".

Atletico Madrid je na domaćem terenu pobijedio Malagu sa 3-1, a strijelci za Atletico bili su Tiago (13), Antoine Griezmann (42) i Diego Godin (84), dok je jedini pogodak za Malagu zabio Roque Santa Cruz (64). Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić igrao je do 57. minute za Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike