vrsaljko asistirao / Bez pobjednika u derbiju Milana i Intera, Kovačiću 90 minuta

Image
Foto: AP Images

U jednom od najvećih nogometnih gradskih derbija na svijetu, poznatom i kao 'Derby della Madonnina' Milan i Inter su na San Siru odigrali bez pobjednika 1-1.

24.11.2014.
8:15
AP Images
VOYO logo

U jednom od najvećih nogometnih gradskih derbija na svijetu, poznatom i kao 'Derby della Madonnina' Milan i Inter su na San Siru odigrali bez pobjednika 1-1, a hrvatski je reprezentativac Mateo Kovačić odigrao cijelu utakmicu.

Milan je poveo golom Jeremyja Meneza u 23. minuti, a izjednačio je Joel Obi u 61. minuti. Moglo je biti i više golova, no Stephan El Shaarawy i Mauri Icardio su promašili nemoguće. Icardi je u osmoj minuti nakon velike pogreške Muntarija sa 30-tak metara krenuo sam prema vratima Milana, no njegov je udarac Diego Lopez obranio. U 79. minuti sličnu priliku imao je i El Shaarway. Izbio je sam ispred Samira Handanoviča, no uzdrmao je vratnicu. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je do 90. minute za Inter i bio je među aktivnijim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najzanimljivijoj utakmici kola Napoli i Cagliari su odigrali 3-3. Domaćin je vodio 2-0 i 3-2, no Cagliari je osvojio važan bod. Strijelci za Napoli bili su Gonzalo Higuain (11), Goekhan Inler (30) i Jonathan de Guzman (62), dok su golove za gostujući sastav zabili Victor Ibarbo (38) i Diego Farias (47,68). Josip Radošević je utakmicu pratio s domaće klupe za pričuve.

Sassuolo je na gostovanju pobijedio Torino 1-0, a pogodak odluke zabio je Antonio Floro Flores u 88. minuti na asistenciju hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka. Sassuolo je ovom pobjedom produžio niz bez poraza na šest utakmica skočivši na 11. mjesto Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina je na gostovanju pobijedila Veronu 2-1, a Milan Badelj nije nastupio za 'Viole'. Udinese je kod kuće remizirao s Chievom 1-1, a Igor Bubnjić nije nastupio za momčad iz Udina. Zanimljivo, u prvih devet utakmica 12. kola domaći sastavi nisu ostvarili niti jednu pobjedu. Kolo u ponedjeljak zatvaraju Genoa i Palermo.

Na ljestvici vodi Juventus sa 31 bodom, Roma ima 28, a Napoli 22 boda. Milan je sedmi sa 18 bodova, a Inter ima bod manje i drži devetu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo