Svjetsko prvenstvo u rukometu / Golužini izabranici ekskluzivno na RTL Televiziji!

RTL otvara sportsku sezonu 2015. najvećim sportskim događajem godine - Svjetskim prvenstvom u rukometu za muškarce – Katar 2015.!

25.11.2014.
13:33
VOYO logo

Dobivanjem ekskluzivnih prava prijenosa, predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska Henning Tewes izjavio je: „Iznimno smo ponosni što je RTL Hrvatska osigurala prava prikazivanja utakmica Svjetskog prvenstva te što ćemo biti uz hrvatsku reprezentaciju i pratiti njihov put prema vrhu. Naši gledatelji uživat će u najvećem sportskom događaju 2015. ekskluzivno na RTL-u“.

Svjetsko prvenstvo 2015. po mnogočemu će biti posebno – prvi put održava se na Bliskom istoku u ultramodernim arenama u Dohi, u kojima će se najbolji svjetski timovi, među kojima je i hrvatska nacionalna momčad, boriti za medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL će gledateljima donositi prijenose svih utakmica hrvatske reprezentacije, polufinalne i finalne 'obračune', kao i odabrane utakmice odigrane po grupama.

Hrvatski rukometni reprezentativci već su dugo jedna od najboljih momčadi svijeta, svojim uspjesima čine nas ponosnima, a rukomet jednim od najpopularnijih sportova u zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL od 15. siječnja 2015. gledateljima donosi najbolje od rukometa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo